Mūsų svetainėje naudojami slapukai, kad užtikrintume jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Žalvarinis slapukų politika. Daugiau informacijos

Robertas Semeniukas

Robertas Semeniukas – kompozitorius, prodiuseris, aranžuotojas, profesionalus gitaristas, dainininkas. Grupės Žalvarinis įkūrėjas ir vadovas, prodiuseris ir muzikos autorius. Tiek ankščiau, tiek dabar aktyviai bendradarbiauja su daugeliu žymių Lietuvos ir užsienio instrumentalistų, dainininkų, kompozitorių, prodiuserių. Dažnai dalyvauja televizijos rengiamuose įvairiuose muzikiniuose projektuose, koncertuoja didžiausiose šalies arenose, dirba sesijiniu muzikantu įrašų studijose, prodiusuoja bei įrašinėja kitus atlikėjus savo privačioje įrašų studijoje bei plėtoja savo solo karjerą.  Robertas koncertavo įvairiuose prestižiniuose muzikos festivaliuose Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Kinijoje, Ukrainoje, JAV, grojo Kanados, Austrijos, Norvegijos, D.Britanijos, Rusijos, Lenkijos bei kitų Europos šalių didžiosiose scenose. Atlikėjas taip pat užsiima pedagogine veikla, dalinasi patirtimi su jaunaisiais kūrėjais savo meistriškumo kursuose ne tik  Lietuvoje bet ir užsienyje. Šiuo metu atlikėjas bendradarbiauja su Marijonu Mikutavičiumi, taip pat su žymiausia Lietuvoje folkloro puoselėtoja ir dainininke Veronika Povilioniene, Petru Vyšniausku, Ieva Narkute, Vaidu Baumila, Mantu Jankavičiumi, Sauliumi Prusaičiu, koncertuoja kaip solo artistas su Lietuvos kariuomenės pučiamųjų orkestru, tarptautinius apdovanojimus pelniusiu Čiurlionio styginių kvartetu.

Diskografija:

2002 – Žalvarinis “Ugnėlakis su Kūlgrinda”

2005 – Žalvarinis “Žalio vario”

2007 – Skamp “Live & Deadly”

2008 – Žalvarinis “Folk N’Rock”

2009 – Roko opera “Žuviaganys”

2011 – EuroBasket 2011 “Celebrate Basketball”

2013 – Ieva Narkutė “Vienas”

2014 - Marijonas Mikutavičius “Garsiai! Jautriai!Galingai!”

2014 – Žalvarinis “Gyvas”

2014 – Dainuojamosios poezijos albumas “Išgirsk”

2015 – Marijonas Mikutavičius “Lengvas būdas mesti klausytis”

2016 –"Ieva Narkutė sutinka Lietuvos valstybinį simfoninį orkestrą"

2016 - Marijonas Mikutavičius “3D Show”

2016 – Žalvarinis “Teka”

2018 – Žalvarinis “Einam tolyn”

 

Svarbiausi apdovanojimai:

2006 -  Alternatyvios muzikos apdovanojimai : “Žalvarinis” metų etno grupė

2011 – Gitaristų konkurso “Gitarų šėlsmas” nugalėtojas 1 vieta

2014 – M.A.M.A. Muzikos apdovanojimai : geriausias metų albumas “Lengvas būdas mesti klausytis”, geriausia koncertinė grupė “Marijonas Mikutavičius  ir grupė”

 

Sekite naujienas:

https://www.facebook.com/SemeniukMusic

https://www.youtube.com/user/Semeniukofficial